VELIKI IZBOR KALENDARA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA VELIKI IZBOR OLOVAKA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA VELIKI IZBOR ROKOVNIKA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA VELIKI IZBOR UPALJACA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA PREKO 2000 ARTIKALA - SA NAMA STE UVEK U PLUSU
Štamparije Plus Beograd * Tel. 064 707 93 83 * info@plusbeograd.com
* REKLAMNA GALANTERIJA
* Celokupnu ponudu pogledajte na sajtu Štamparije Plus - Beograd :  www.plusbeograd.com na sajtu Štamparije Plus postoji online prodavnica sa svim cenama, proizvodima, uslugama i itd. (šta nudimo - koja je cena - kako da naručite) - Prodaja reklamnog materijala.
* Orfelinova 35, Banovo brdo, Čukarica - Beograd *

Štamparija PLUS * Koverte, facikle, memorandumi, deklaracije

Štamparija PLUS Beograd * MEMORANDUMI

Ako želite da imate Memorandum originalnog dizajna koji ćete koristiti u poslovnoj komunikaciji sa klijentima, mi ih radimo u formatu A4 na specijalnom termo papiru u bojama i izgledu po vašoj želji. Memorandum treba da sadrži logo firme, slogan, kontakt podatke, kao i PIB i brojeve tekućih računa. Moguće je da Vaši klijenti smetnu sa uma ove podatke, pa je zgodno da se podsete ukoliko ti podaci postoje na Vašem memorandumu. Memorandum je neophodan svim firmama koje poštuju pravila poslovne komunikacije. Cene štampanja Memoranduma zavise od količine, izgleda i materijala koji se koristi.

Štamparija PLUS Beograd * FASCIKLE
Nudimo Vam izradu fascikli od različitih vrsta papira u jednoj, dve, tri boje ili punom koloru. Standardna dimenzija sklopljene fascikle je 230x320mm (tako da stane A4 papir). Za izradu se koriste tvrđi papiri kao kunstdruk 300g, tripleks, bindakot, akvarel-papiri itd. Štampanje podrazumeva tehniku ofset štampe, a ona se može dopuniti ili čak zameniti tehnikom sitoštampe, blindrukom, lakiranjem i sl. Fascikle odštampane na kunstdruku mogu se plastificirati sjajnom ili mat plastikom, tehnikom hladne plastifikacije. Fasikle koje izrađujemo u većim tiražima su štancovane iz jednog komada, a fascicle u malim tiražima imaju lepljen džep. Lepljeni džep pojeftinjuje cenu izrade jer se štampa iz manjeg formata i manji je otpad papira.

Štamparija PLUS * KOVERTE
Koverte od različitih materijala i dimenzija (od ameriken do A3) sa maksimalno dvobojnim logom vaše firme štampamo u ofset štampi. Možemo štampati i na već gotovim kovertama koje vi donesete. U zavisnosti od količine i veličine formiramo cenu štampe.

Štamparija PLUS * DEKLARACIJE
Na samolepljivom belom papiru u željenom formatu, tehnikom offset štampe u jednoj boji izrađujemo deklaracije sa datim sadržajem po ceni od 4 pare po mm površine bez obzira na količinu. Po odobrenju pripreme posle 24 sata ih možete preuzeti.


Štamparija PLUS Beograd * Sa nama ste uvek u PLUSU
* Mobilni tel:  064 707  93 83  - Kontakt osoba Dragan Đorđević
Štamparija u Beogradu, Orfelinova 35, Banovo brdo
Štamparija PLUS - partner po meri Vaših potreba i Vaših mogućnosti !