VELIKI IZBOR KALENDARA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA VELIKI IZBOR OLOVAKA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA VELIKI IZBOR ROKOVNIKA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA VELIKI IZBOR UPALJACA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA PREKO 2000 ARTIKALA - SA NAMA STE UVEK U PLUSU
Štamparije Plus Beograd * Tel. 064 707 93 83 * info@plusbeograd.com
* REKLAMNA GALANTERIJA
* Celokupnu ponudu pogledajte na sajtu Štamparije Plus - Beograd :  www.plusbeograd.com na sajtu Štamparije Plus postoji online prodavnica sa svim cenama, proizvodima, uslugama i itd. (šta nudimo - koja je cena - kako da naručite) - Prodaja reklamnog materijala.
* Orfelinova 35, Banovo brdo, Čukarica - Beograd *

Štamparija PLUS Beograd * Vizit karte

Kvalitetna vizit karta je jedna od prvih stvari koje vaši partneri primećuju u poslovnoj komunikaciji. Kada nekome ostavljate vizit kartu, veoma je bitno da ona bude dopadljivo dizajnirana i da podseća na vas i ono što predstavljate. Naše vizit karte su pažljivo dizajnirane i kvalitetno odštampane tehnikom offset, sito ili digitalne štampe u zavisnosti od količine i vremena za koje treba napraviti vizitkartu. Materijali koje koristimo za izradu su najčešće 300gr kunstdruk ili specijalni uvozni papiri od čega zavisi i sama cena izrade.

Štamparija PLUS Beograd

Adresa stamparije :
Orfelinova 35, Banovo brdo - Beograd

Kontakt osoba:
Dragan Đorđević

Mobilni tel: 064 707 93 83