VELIKI IZBOR KALENDARA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA VELIKI IZBOR OLOVAKA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA VELIKI IZBOR ROKOVNIKA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA VELIKI IZBOR UPALJACA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA PREKO 2000 ARTIKALA - SA NAMA STE UVEK U PLUSU
Štamparije Plus Beograd * Tel. 064 707 93 83 * info@plusbeograd.com
* REKLAMNA GALANTERIJA
* Celokupnu ponudu pogledajte na sajtu Štamparije Plus - Beograd :  www.plusbeograd.com na sajtu Štamparije Plus postoji online prodavnica sa svim cenama, proizvodima, uslugama i itd. (šta nudimo - koja je cena - kako da naručite) - Prodaja reklamnog materijala.
* Orfelinova 35, Banovo brdo, Čukarica - Beograd *

Stamparija plus Beograd – Kucni setovi

Stamparija plus Beograd – Kucni setovi
Pozovite da se dogovorimo - da Vase ideje postanu stvarnost !
Telefon: 064 707 93 83 - Dragan Djordjevic
Stamparija u Beogradu, Orfelinova 35, Banovo brdo


Solje
Imamo veliki broj modela keramickih solja na kojima stampamo u sitotehnici u jednoj ili dve boje, uz termicku obradu na 800 C, uz mogucnost pojedinacnog pakovanja. Minimalna kolicina za narudzbinu je 50 komada.

Kućni setovi - Termos čaša, vinski set, keramička šolja, set za kafu, staklena šolja, staklena piksla, čuturica, ESPRESSO šolja, otvarač za flaše, kišobran sa ručnim otvaranjem, šolja, kišobran sa automat. otvaranjem, termos

Podmetači
Podmetače za čaše pravimo od upijajućeg papira Ili kaširane, lepljene na lepenku raznih debljina. U zavisnosti od količine, štampamo tehnikom sito, ofset ili digitalne štampe sa mogućnošću plastificiranja i štancovanja na željeni oblik od čega zavisi i sama cena izrade.

Štamparija plus Beograd – Kućni setovi