VELIKI IZBOR KALENDARA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA VELIKI IZBOR OLOVAKA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA VELIKI IZBOR ROKOVNIKA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA VELIKI IZBOR UPALJACA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA PREKO 2000 ARTIKALA - SA NAMA STE UVEK U PLUSU
Štamparije Plus Beograd * Tel. 064 707 93 83 * info@plusbeograd.com
* REKLAMNA GALANTERIJA
* Celokupnu ponudu pogledajte na sajtu Štamparije Plus - Beograd :  www.plusbeograd.com na sajtu Štamparije Plus postoji online prodavnica sa svim cenama, proizvodima, uslugama i itd. (šta nudimo - koja je cena - kako da naručite) - Prodaja reklamnog materijala.
* Orfelinova 35, Banovo brdo, Čukarica - Beograd *

Štamparija PLUS Beograd * HEMIJSKE OLOVKE , OLOVKE

Štamparija PLUS Beograd * HEMIJSKE OLOVKE , OLOVKE ...


Štamparija PLUS Beograd - Pozovite da se dogovorimo *
Mobilni tel: 064 707 93 83 - Kontakt osoba Dragan Đorđević
Štamparija u Beogradu, Orfelinova 35, Banovo brdo
Imamo veliki izbor najkvalitetniji olovaka u velikom rasponu cena u zavisnosti od kvaliteta. Olovke štampamo Tampon štampom do četiri boje, prema zahtevima klijenta. Cene štampe su u direknoj zavisnosti od boja štampe i količine olovaka koju želite da štampate. Možemo štampati na olovkama koje vi donesete.
 Olovka je jedna od najpovoljnijih i najposrednijih vrsta promocije vaše firme, proizvoda ili usluge. U našoj ponudi imamo olovke od raznih materijala - plastike, metala ili njihovih kombinacija. Olovka sa štampom je jedna od najpovoljnijih i najposrednijih vrsta promocije vaše firme, proizvoda ili uslugeMi ćemo odštampati znak vašeg logotipa ili reklamnu poruku, slogana ili broj telefona i naziv Vašeg preduzeća.