VELIKI IZBOR KALENDARA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA VELIKI IZBOR OLOVAKA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA VELIKI IZBOR ROKOVNIKA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA VELIKI IZBOR UPALJACA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA PREKO 2000 ARTIKALA - SA NAMA STE UVEK U PLUSU
Štamparije Plus Beograd * Tel. 064 707 93 83 * info@plusbeograd.com
* REKLAMNA GALANTERIJA
* Celokupnu ponudu pogledajte na sajtu Štamparije Plus - Beograd :  www.plusbeograd.com na sajtu Štamparije Plus postoji online prodavnica sa svim cenama, proizvodima, uslugama i itd. (šta nudimo - koja je cena - kako da naručite) - Prodaja reklamnog materijala.
* Orfelinova 35, Banovo brdo, Čukarica - Beograd *

Izdvajamo za Vas * Štamparija PLUS Beograd

Knjige
Knjige štampamo u A5 ili B5 formatu, na 80gr ofset hartiji, sa broširanim (lepljene sa strane) ili tvrdom povezu. Možemo raditi i u bilo kom drugom formatu ili vrsti materijala bez obzira na obim strana. U zavisnosti od svih ovih parametara na vaš zahtev mozemo vam dostaviti cenu za štampu knjige.
Časopis i bilten
Časopise i biltene štampamo u ofset štampi u zeljinom tirazu, formatu i broju strana na kvalitetnom papiru sa povezom koji je potreban. Rok izrade i cenu možemo vam dostaviti na vas zahtev.
Diplomski rad
Radimo koričenje donetog materijala (diplomski, magistarski, doktorski radovi) u tvrd povez sa knjigovezačkim platnom i sito štampom na koricama, ili štampanom i plastificiranom presvlakom.Ukoliko Vi niste u mogućnosti da sami odštampate , mi možemo na laserskom štampacu odštampati vas rad. Vaše je samo da donesete ili posaljete pripremu u wordu i naravno, posle štampe da pregledate i odobrite za koričenje. Možemo da ponudimo najkraći rok izrade i povoljnu cenu.
Katalog prospekt
Kataloge i prospekte izrađujemo na najfinijim i najkvalitetnijim vrstama papira, uglavnom kunstdruka raznih gramatura, mat ili sjajne površine. Štampa je u najvećem broju slučajeva kolorna obostrano. Formati su određeni od strane naručilaca, standardni A i B formata, pa do svih mogućih i izvodljivih veličina koje klijent zamisli.
Diplome i zahvalnice
Diplome i zahvalnice izrađujemo od visokokvalitetnih uvoznih kartona raznih debljina. U zavisnosti od količine, štampamo tehnikom sito, ofset ili digitalne štampe sa mogućnošću plastificiranja i štancovanja na željeni oblik od čega zavisi i sama cena izrade.
Flajer i leci
Reklamne letke (flajere) štampamo na ofsetnoj ili kunstdruk hartiji. Veličinu, tiraž i boje određuje naručilac posla, a mogućnosti su neograničene - od jednostavnih formi do letaka posebne namene i izgleda. Ovo je samo mali deo nasih realizovanih ideja…
Kese
Jedan od prepoznatljivih promotivnih artikala je reklamana Kesa. PVC i natronske kese različitih dimenzija štampamo tehnikom Sito štampe u jendoj boji. Papirne plastificirane kese štampamo tehnikom ofset štampe u koloru sa ručkom od kanapa i ojačanim dnom. Možemo štampati i na kesama koje sami donesete a cena štampe zavisi od površine koja se štampa kao i tiraža.

Stamparija