VELIKI IZBOR KALENDARA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA VELIKI IZBOR OLOVAKA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA VELIKI IZBOR ROKOVNIKA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA VELIKI IZBOR UPALJACA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA PREKO 2000 ARTIKALA - SA NAMA STE UVEK U PLUSU
Štamparije Plus Beograd * Tel. 064 707 93 83 * info@plusbeograd.com
* REKLAMNA GALANTERIJA
* Celokupnu ponudu pogledajte na sajtu Štamparije Plus - Beograd :  www.plusbeograd.com na sajtu Štamparije Plus postoji online prodavnica sa svim cenama, proizvodima, uslugama i itd. (šta nudimo - koja je cena - kako da naručite) - Prodaja reklamnog materijala.
* Orfelinova 35, Banovo brdo, Čukarica - Beograd *

Štamparija PLUS Beograd - Reklamni proizvodi

Vizit karte
Kvalitetna vizit karta je jedna od prvih stvari koje vaši partneri primećuju u poslovnoj komunikaciji. Kada nekome ostavljate vizit kartu, veoma je bitno da ona bude dopadljivo dizajnirana i da podseća na vas i ono što predstavljate. Naše vizit karte su pažljivo dizajnirane i kvalitetno odštampane tehnikom offset, sito ili digitalne štampe u zavisnosti od količine i vremena za koje treba napraviti vizitkartu. Materijali koje koristimo za izradu su najčešće 300gr kunstdruk ili specijalni uvozni papiri od čega zavisi i sama cena izrade.

Memorandumi
Ako želite da imate Memorandum originalnog dizajna koji ćete koristiti u poslovnoj komunikaciji sa klijentima, mi ih radimo u formatu A4 na specijalnom termo papiru u bojama i izgledu po vašoj želji. Memorandum treba da sadrži logo firme, slogan, kontakt podatke, kao i PIB i brojeve tekućih računa. Moguće je da Vaši klijenti smetnu sa uma ove podatke, pa je zgodno da se podsete ukoliko ti podaci postoje na Vašem memorandumu. Memorandum je neophodan svim firmama koje poštuju pravila poslovne komunikacije.Cene štampanja Memoranduma zavise od količine, izgleda i materijala koji se koristi.

Blokovska roba
Blokovsku robu: fakture, račune, otpremnice, zaključnice, dostavnice, prijemnice, paragon blokove i slično štampamo na NCR (kopirajućem) papiru, tehnikom offset štampe. Blokove izrađujemo uglavnom u A formatima ( A4 29×21 cm, A5 14.5×21 cm itd) u jednoj ili dve boje štampe ili po zamisli i potrebi poručioca od čega zavisi i sama cena izrade bloka. Doradu blokovske robe: numeraciju, perforaciju i koričenje radimo na savrmenim mašinama.

Koverte
Koverte od različitih materijala i dimenzija (od ameriken do A3) sa maksimalno dvobojnim logom vaše firme štampamo u ofset štampi. Možemo štampati i na već gotovim kovertama koje vi donesete. U zavisnosti od količine i veličine formiramo cenu štampe.

Knjige
Knjige štampamo u A5 ili B5 formatu, na 80gr ofset hartiji, sa broširanim (lepljene sa strane) ili tvrdom povezu. Možemo raditi i u bilo kom drugom formatu ili vrsti materijala bez obzira na obim strana. U zavisnosti od svih ovih parametara na vaš zahtev možemo vam dostaviti cenu za štampu knjige.

Fascikle
Nudimo Vam izradu fascikli od različitih vrsta papira u jednoj, dve, tri boje ili punom koloru. Standardna dimenzija sklopljene fascikle je 230x320mm (tako da stane A4 papir). Za izradu se koriste tvrđi papiri kao kunstdruk 300g, tripleks, bindakot, akvarel-papiri itd. Štampanje podrazumeva tehniku ofset štampe, a ona se može dopuniti ili čak zameniti tehnikom sitoštampe, blindrukom, lakiranjem i sl. Fascikle odštampane na kunstdruku mogu se plastificirati sjajnom ili mat plastikom, tehnikom hladne plastifikacije. Fasikle koje izrađujemo u većim tiražima su štancovane iz jednog komada, a fascicle u malim tiražima imaju lepljen džep. Lepljeni džep pojeftinjuje cenu izrade jer se štampa iz manjeg formata i manji je otpad papira.

Časopis i bilten
Časopise i biltene štampamo u ofset štampi u željinom tiražu, formatu i broju strana na kvalitetnom papiru sa povezom koji je potreban. Rok izrade i cenu možemo vam dostaviti na vaš zahtev.

Flajeri i letci
Reklamne letke (flayere) štampamo na ofsetnoj ili kunstdruk hartiji. Veličinu, tiraz i boje odredjuje naručilac posla, a mogućnosti su neograničene – od jednostavnih formi do letaka posebne namene i izgleda. Ovo je samo mali deo naših realizovanih ideja…

Deklaracije
Na samolepljivom belom papiru u željenom formatu, tehnikom offset štampe u jednoj boji izrađujemo deklaracije sa datim sadržajem po ceni od 4 pare po mm površine bez obzira na količinu. Po odobrenju pripreme posle 24 sata ih možete preuzeti.

Diplome i zahvalnice
Diplome i Zahvalnice izrađujemo od visokokvalitetnih uvoznih kartona raznih debljina. U zavisnosti od količine, štampamo tehnikom sito, ofset ili digitalne štampe sa mogućnošću plastificiranja i štancovanja na željeni oblik od čega zavisi i sama cena izrade.

Nalepnice
Nalepnice štampamo na pvc materijalima (providnim ili u boji) tehnikom sitoštampe u željenom dizajnu u formatu do 500x700mm. u zavisnosti od količine, formata i broja boja koje se štampaju, na vaš zahtev, možemo vam dostaviti cenu.

Kese
Jedan od prepoznatljivih promotivnih artikala je reklamana Kesa. PVC i natronske kese različitih dimenzija štampamo tehnikom Sitoštampe u jendoj boji. Papirne plastificirane kese štampamo tehnikom ofset štampe u koloru sa ručkom od kanapa i ojačanim dnom. Možemo štampati i na kesama koje sami donesete a cena štampe zavisi od površine koja se štampa kao i tiraža.

Blok za pisanje i beleške
Pravimo blokove za pisanje na ofsetnom 80gr papiru obima 50 lista. Format može biti A4, A5 ili A6 sa jednom ili više boja štampe lepljenih ili metalnom spiralom povezanih. Korice za blokove izrađuejmo tehnikom digitalne štampe u punom koloru na 300gr kvalitetnom kartonu (plastificirane po želji) ili na specijalnim uvoznim kartonima štampanih tehnikom sitoštampe. Blok za beleške izrađuejmou formatu 9x9cm sa obimom 900 sistića odštampanih u jednoj ili više boja tehnikom ofsetštampe. Blok je sa jedne strane ulajmovan a sa sve četiri strane tehnikom sitoštampe u jednoj ili više boja možemo odštampati željeni logo vaše firme.

Katalog i prospekt
Kataloge i prospekte izradjujemo na najfinijim i najkvalitetnijim vrstama papira, uglavnom kunstdruka raznih gramatura, mat ili sjajne površine. Štampa je u najvecem broju slučajeva kolorna obostrano. Formati su odredjeni od strane naručilaca, standardni A i B formata, pa do svih mogućih i izvodljivih veličina koje klijent zamisli.

Diplomski rad
Radimo koričenje donetog materijala (diplomski, magistarski, doktorski radovi) u tvrd povez sa knjigovezačkim platnom i sito štampom na koricama, ili štampanom i plastificiranom presvlakom.Ukoliko Vi niste u mogućnošću da sami odštampate , mi možemo na laserskom štampaču odštampati vaš rad. Vaše je samo da donesete ili pošaljete pripremu u wodu i naravno, posle štampe da pregledate i odobrite za koričenje. Možemo da ponudimo najkraći rok izrade i povoljnu cenu.

Podmetači za čaše
Podmetače za čaše pravimo od upijajućeg papira Ili kaširane, lepljene na lepenku raznih debljina. U zavisnosti od količine, štampamo tehnikom sito, ofset ili digitalne štampe sa mogućnošću plastificiranja i štancovanja na željeni oblik od čega zavisi i sama cena izrade.

Zastavice
Stone zastavice pravimo od saten svile opšivene ukrasnim kanapom u boji po želji. Štampa na zastavicam može biti digitalna, visoke rezolucije ili tehnikom sitoštampe. Stalci za stone zastavice mogu biti metalni pozlaćeni, niklovani ili plastični.