VELIKI IZBOR KALENDARA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA VELIKI IZBOR OLOVAKA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA VELIKI IZBOR ROKOVNIKA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA VELIKI IZBOR UPALJACA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA PREKO 2000 ARTIKALA - SA NAMA STE UVEK U PLUSU
Štamparije Plus Beograd * Tel. 064 707 93 83 * info@plusbeograd.com
* REKLAMNA GALANTERIJA
* Celokupnu ponudu pogledajte na sajtu Štamparije Plus - Beograd :  www.plusbeograd.com na sajtu Štamparije Plus postoji online prodavnica sa svim cenama, proizvodima, uslugama i itd. (šta nudimo - koja je cena - kako da naručite) - Prodaja reklamnog materijala.
* Orfelinova 35, Banovo brdo, Čukarica - Beograd *

Štamparija PLUS - Ofset i sito štampa

Ofset i sito stampa

Ofset štampa omogućava primenu višebojne štampe na raznim materijalima.
Neke od prednosti ofset štampe:
Postojan visok kvalitet slike — oštrija i čistija štampa slova
Mogućnost korišćenja širokog spektra štampajućih površina, sem glatkog papira.
Ovom tehnologijom možemo preneti najzahtevnija rešenja na razne proizvode kao što su: letci * brošure * plakati * memorandumi * blokovi * knjige * flajeri * etikete i itd.
Primena ofset štampe je u reklamnim materijalima koja zahtevaju vrhunski kvalitet, visok tiraž, a prema tome i povoljnu cenu proizvoda.
Sito štampa je tehnika kojom je moguće ostvariti otisak na gotovo svim predmetima sa ravnom površinom. Sito štampa pruža različite mogućnosti dobijanja različitih debljina sloja boje na otisku tako da odštampani materijal iskazuje reljefnost i vizuelno deluje kao trodimenzionalni objekat. Sito štampa ili direktna stampa, štampa na tekstilu, plastici i papiru.
Mi štamamo za Vas - Štamparija Plus Beograd
Pozovite da se dogovorimo !
Mobilni tel: 064 707 93 83 - Kontakt osoba Dragan Đorđević
Sa nama ste uvek u PLUSU

Štamparija u Beogradu, Orfelinova 35, Banovo brdo
Štamparija PLUS - partner po meri Vaših potreba i Vaših mogućnosti !

Štamparija PLUS - Beograd