VELIKI IZBOR KALENDARA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA VELIKI IZBOR OLOVAKA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA VELIKI IZBOR ROKOVNIKA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA VELIKI IZBOR UPALJACA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA PREKO 2000 ARTIKALA - SA NAMA STE UVEK U PLUSU
Štamparije Plus Beograd * Tel. 064 707 93 83 * info@plusbeograd.com
* REKLAMNA GALANTERIJA
* Celokupnu ponudu pogledajte na sajtu Štamparije Plus - Beograd :  www.plusbeograd.com na sajtu Štamparije Plus postoji online prodavnica sa svim cenama, proizvodima, uslugama i itd. (šta nudimo - koja je cena - kako da naručite) - Prodaja reklamnog materijala.
* Orfelinova 35, Banovo brdo, Čukarica - Beograd *

Štamparija PLUS Beograd

Stamparija
Fleksibilnost iznad svega !
Štamparija nudi kompletne grafičke usluge -
Povoljne cene i izuzetan kvalitet !
Obezbeđujemo najkraće vreme do finalizacije proizvoda i isporuke.
Pružamo povoljno usluge štampanja i prepreme za štampu, flajeri, brošure, reklamne materijale, bilteni... Štamparija "Plus" je nastala 1990. godine kao vid porodičnog biznisa sa velikim ambicijama i optimizmom za budućnost. Planirali smo da postanemo mesto gde ce i najizbirljiviji moći da zadovolje svoje potrebe za dizajnom, pripremom za štampu, ofset štampom i sito štampom. Danas posedujemo savremene mašine i snažnu potporu u timu ljudi koji je obučen da napravi proizvod vrhunskog kvaliteta. Posto smo razumeli potrebe tržišta i obratili pažnju na komitente, spremni smo da pružimo kvalitet, uslugu, pouzdanost, dobru cenu i brzu isporuku.

Kontakt * E - mail : Info@plusbeograd.com
Prodaja * E - mail: prodaja@plusbeograd.com

VAŠA PREPORUKA JE NAŠA REKLAMA
Štamparija u Beogradu, Orfelinova 35, Banovo brdo
Sa nama ste uvek u PLUSU!