VELIKI IZBOR KALENDARA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA VELIKI IZBOR OLOVAKA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA VELIKI IZBOR ROKOVNIKA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA VELIKI IZBOR UPALJACA - VAŠ LOGO NA PROIZVODIMA PREKO 2000 ARTIKALA - SA NAMA STE UVEK U PLUSU
Štamparije Plus Beograd * Tel. 064 707 93 83 * info@plusbeograd.com
* REKLAMNA GALANTERIJA
* Celokupnu ponudu pogledajte na sajtu Štamparije Plus - Beograd :  www.plusbeograd.com na sajtu Štamparije Plus postoji online prodavnica sa svim cenama, proizvodima, uslugama i itd. (šta nudimo - koja je cena - kako da naručite) - Prodaja reklamnog materijala.
* Orfelinova 35, Banovo brdo, Čukarica - Beograd *

Štamparija PLUS Beograd Vam za NOVU GODINU , nudi veliki izbor reklamne galanterije - materijala

Štamparija PLUS Beograd Vam za NOVU GODINU I BOŽIĆ , nudi veliki izbor reklamne galanterije i reklamnog materijala - kalendari, olovke, rokovnici, upaljači, tekstil (majice) /, reklamni materijal, galanterija - štampa na reklamnoj poslovnoj galanteriji ...
Imajte Vaš LOGO ili naziv Vaše firme na proizvodima!
ŠTAMPANJE I PRODAJA KANCELARIJSKE GALANTERIJE

Rokovnici su izvrstan promotivni materijal koji možete pokloniti poslovnom partneru. Poslovni rokovnici mogu biti idealan poklon za Vašeg sadašnjeg ili budućeg poslovnog partnera. Rokovnici po Vašoj želji.
Takođe možete svojim zaposlenima podeliti rokovnike i tako motivisati zaposlene svoga preduzeća
Izbor kalendara
Kalendare možete pokloniti poslovnim partnerima ili zadržati za sebe tj. za svoju firmu . Pokušavamo da motivi i oblici kalendara budu onaj presudni detalj bez kojeg slika savremene kancelarije ili poslovne prostorije nije potpuna.
Olovka je jedna od najpovoljnijih i najposrednijih vrsta promocije vaše firme, proizvoda ili usluge. U našoj ponudi imamo olovke od raznih materijala - plastike, metala ili njihovih kombinacija. Olovka sa štampom je jedna od najpovoljnijih i najposrednijih vrsta promocije vaše firme, proizvoda ili usluge
Mi ćemo odštampati znak vašeg logotipa ili reklamnu poruku, slogana ili broj telefona i naziv Vašeg preduzeća
Upaljač sa štampom (vašeg logotipa ili reklamne poruke, slogana ili broja telefona i naziv Vašeg preduzeća) je jedna od najpovoljnijih i najposrednijih vrsta promocije vaše firme, proizvoda ili usluge.
U ponudi su upaljači od raznih materijala - od plastike, metala i njihovih kombinacija.
Reklamne majice i kačketi (tekstil) sa logom vaše firme ili reklamne poruke, slogana ili broja telefona i naziv Vašeg preduzeća. Majice su pamučne i vrlo su kvalitetne, cene su vrlo pristupacne u više boja. Vi svakako želite da reklama Vaše firme bude efikasna i da donese željene rezultate, a to je da što više ljudi sazna za ime i delatnost Vaše firme tj. preduzeća.
Savršen način za postizanje tog cilja su reklamne manjice i kačketi sa logom Vaše firme ili nekom drugom reklamnom porukom.
Vizit karta je artikl koji nudimo tj. štampamo a na kojem su svi podaci o Vama i Vašem poslu na jednom mestu, lepo dizajnirani i uklopljeni uz Vaša minimalna ulaganja.
Vizit karte su danas svima potrebne, koliko su Vas puta pitali za broj telefona, adrese, ili osnovne informacije o vašoj firmi ili delatnosti ?
Jeste li imali baš tada papir i olovku kod sebe?
Zašto ne bi to učinili sa stilom.
Štamparija u Beogradu, Orfelinova 35, Banovo brdo * Štamparija PLUS Beograd